NASA : National Aeronautics and Space Administration, lit. Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi), Amerika Birleşik Devletleri'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan kurum. 29 Temmuz 1958 tarihinde ABD Başkanı Dwight Eisenhower tarafından kurulmuştur. Daire, 1 Ekim 1958 tarihinden itibaren askerî amaçlardan ziyade sivil alanda barışçıl bir şekilde faaliyet göstermeye başlamıştır.

SARIYER KİLYOS HALK PLAJI AÇILDI


SARIYER KİLYOS HALK PLAJI AÇILDI
istanbul Sarıyer Kilyos halk plajı açıldı. Açılışı Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay AKSU Yaptı. Belediye"ye ait Plajlar sarıyerlilere ücretsiz olacak.


Başkan Aksu daha önce yaptığı açıklamada;. ''Sarıyer Kart ile değil geliştireceğimiz yeni uygulama ile kimliğiyle Sarıyer’de ikamet ettiğini tespit ettiğimiz komşularımız plajlarımızdan ücretsiz faydalanabilecek. Ayrıca komşularımız yiyeceğini, içeceğini de dışardan getirebilecek. Sarıyer’e dışardan gelen vatandaşlarımız da belli bir ücret karşılığında bu plajlardan faydalanabilecek'' demişti. 


#sarıyer #Kilyos #sarıyerbelediyesi #SarıyerGazetesi #sarıyernamegazetesi #haberler #oktayaksu #sarıyerhaber #sarıyerhaberleri #kilyosplajı


imparator Gazetesi Mehmet Ali Arslan
Reactions