NASA : National Aeronautics and Space Administration, lit. Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi), Amerika Birleşik Devletleri'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan kurum. 29 Temmuz 1958 tarihinde ABD Başkanı Dwight Eisenhower tarafından kurulmuştur. Daire, 1 Ekim 1958 tarihinden itibaren askerî amaçlardan ziyade sivil alanda barışçıl bir şekilde faaliyet göstermeye başlamıştır.

Galatasaray Okan Buruk'la yola devam edecek




Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk ile yeni sözleşmeye imza attı. Anlaşmanın imza töreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleştirildi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla yapılan imza töreninde iki seneyi üç kupayla geçen Okan Buruk ile yola devam denildi.

Burada bir konuşmanyapan Okan Buruk;

"Öncelikle bu odada sizinle birlikte olmak çok güzel. Videonun sonunda “winner Okan Buruk” olarak bitti ama asıl “winner” her zaman Galatasaray. Kupalara her zaman aday olan, kazanmak isteyen, taraftarıyla beraber güçlü şekilde en fazla kupa kazanan takım Galatasaray. O yüzden gerçek winner Galatasaray. Biz de ona hizmet etmeye çalışıyoruz.

İki sene önce burada ilk imza töreniyle başlamıştık. Beni buraya layık gördüğü için Sayın Başkanıma tekrar teşekkür etmek istiyorum. O başlangıçta da söylediğimiz Galatasaray’ın şampiyonluk adayı olduğuydu. Elimizdeki kadro belli değildi ama amacımızın şampiyonluk olduğunu söylemiştik. Bu süreci de iki şampiyonlukla bitirdik. Bu bizim için çok önemli. Galatasaray taraftarına verdiğimiz sözün arkasında durduk. Bu emeği verdik. Oyun olarak istediğimizi sahaya yansıttık. İki senede üç kupa kazandık. Avrupa’da oynadığımız oyun. Şampiyonlar Ligi’nde tekrar bir Türk takımının adını duyurmak çok önemliydi."dedi


İmparator Gazetesi Mehmet Ali Arslan
Reactions