NASA : National Aeronautics and Space Administration, lit. Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi), Amerika Birleşik Devletleri'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan kurum. 29 Temmuz 1958 tarihinde ABD Başkanı Dwight Eisenhower tarafından kurulmuştur. Daire, 1 Ekim 1958 tarihinden itibaren askerî amaçlardan ziyade sivil alanda barışçıl bir şekilde faaliyet göstermeye başlamıştır.

VSP PARTİSİ GENEL BAŞKANI YILMAZ GÜLÜMSER İYİ PARTİ ZİYARETİ






VSP PARTİSİ GENEL BAŞKANI YILMAZ GÜLÜMSER İYİ PARTİ ZİYARETİ SONRASI ORTAK BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Sayın Yılmaz Gülümser  İyi Parti Genel Merkezi ziyaretin'de İyi Parti Kurultayında Genel Başkan Seçilen Sayın Müsamat Dervişoğlu'na hayırlı olsun ile gerçekleşen  görüşmenin ardından ortak basın açıklamasında Genel Başkan 
Gülümser şu ifadelere yer verildi;.

Ülkemiz bölgemiz ve dünya halklarının hizmetine sunmak üzere bir birinden etkin projelerle dünya siyasetine yön vermeye devam ediyor olacağız.

Türkiye de Önemli bir yeri olan İyi Parti camiasının yeni Genel Başkanlık döneminde hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. tebrikler ediyorum başarılarının artarak devamını diliyoruz. Sözlerini tamamladı."

Vatan Severler Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hakan Aydoğdu yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi.

Yerel yönetimler de ki göstermiş olduğu belediye Başkanlıkları kazanımlarıyla da Türk siyasi hayatımız da değişmez yeri olan İyi Parti bütün teşkilatlarıyla Vatan Seveler Partisi teşkilatlarımızla da   koordineli çalışmalarımızla Türk Milletimizin hizmetin de olarak ilerleyeceğiz.dedi.
 
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Enver Yılmaz ve Vatan Seveler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Sayın Yılmaz Gülümser birlikte ifadelere yer verdi.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkan Sayın Yılmaz Gülümser  Türkiye de Liderliğini Vatan Severler Partisi olarak ilkelerini kabul ettirmiş yüce Türk milletimizin saygı ve sevgisini kazanmış aratarak da kazanmaya devam etmektedir.

Vatan Severler Partisinin Genel Başkan düzeyinde ziyaretleri de bizleri onurlandırılmıştır.

Bizler de Vatan Seveler Partisi Genel Başkan Sayın Yılmaz Gülümser mekanların da  ziyaret etmek istiyoruz. ve en kısa zamanda görüşmek sağlayabiliriz. Sözlerini tamamladı.

Bizler de Kağan Medya Ajans olarak 
Türk siyasetin de ki iki uzlaşmacı ve barışçıl dil be nezaketinde bulunan her iki parti yetkililerinin yeni bir siyasi İlklim oluşturduğunu görmek geleceğimizin güveni için büyük önem arz etmektedir.
Her iki siyasi part liderlerine ve teşkilatlarına ayrı ayrı teşekkür ediyor başarılarının artarak devamını diliyoruz.dedi.

Vatan Severler Partisi Basın Danışmanı Sibel Demirdiş.

İmparator Gazetesi Mehmet Ali Arslan
Reactions