NASA : National Aeronautics and Space Administration, lit. Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi), Amerika Birleşik Devletleri'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan kurum. 29 Temmuz 1958 tarihinde ABD Başkanı Dwight Eisenhower tarafından kurulmuştur. Daire, 1 Ekim 1958 tarihinden itibaren askerî amaçlardan ziyade sivil alanda barışçıl bir şekilde faaliyet göstermeye başlamıştır.

Süper Festival Bitti Hoçvan'da Rio karnavalı




Hoçvan'da Rio karnavalı


Ardahan hoçvan yayla Festivali bitti.
Bu yıl 12'ncisi düzenlenen Festival Brezilya Rio karnavalını aratmadı.
Festivali (HOÇFED) Hoçvan Dernekler Federasyonu organize etti.
Ardahan valisi: Hayrettin ÇİÇEK, Ardahan Belediye Başkanı Faruk DEMİR, Damal Belediye Başkanı Kemal çamlıyurt ve Gazetemizin Genel yayın yönetmeni Gazeteci Yazar: Mehmet Ali Arslan'da Festivale ziyarette bulundular.


Demparti Festivale katılmadı


önceki yıllarda hoçfed ve demparti ortakça festival yapıyordu son yıllarda demparti bu etkinlikte yer almıyor. geçtiğimiz günlerde ardahan demparti yaptığı açıklamada festivale katılmayacaklarını duyurmuştu.


Festivale ilgi yoğundu,


Hoçfed'in organize etiği ve bu yıl 12.ncisi düzenlenen hoçvan yayla festivali 3 gün sürdü. özelikle Markaköy kora Derneği folklor ekibi büyük beğeni aldı. At yarışı ve buzağı yarışmalarının yapıldığı şenlikte Hoçvanlı sanatçılarda konser verdi.





























 


imparator Gazetesi 
Çok okunan Bir Gazete
Reactions