NASA : National Aeronautics and Space Administration, lit. Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi), Amerika Birleşik Devletleri'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan kurum. 29 Temmuz 1958 tarihinde ABD Başkanı Dwight Eisenhower tarafından kurulmuştur. Daire, 1 Ekim 1958 tarihinden itibaren askerî amaçlardan ziyade sivil alanda barışçıl bir şekilde faaliyet göstermeye başlamıştır.

Hoçvan spor

Ardahan’ı Bölgesel Amatör Bal Liginde temsil eden Hoçvanspor liderliğe emin adımlarla yaklaşıyor. Temsilcimiz Hoçvanspor, evinde konuk ettiği lig 2’incisi DSİ Karadeniz Sporu, maçın 107’inci dakikasında attığı golle 1-0 deviren Hoçvanspor, liderliğe emin adımlarla ilerliyor.

‘Doğu Ekspresinin son durağı Ardahan olsun’, ‘Ardahan’a Hava alanı İstiyoruz’ çağrılarını rövanşta olduğu şu günlerde Ardahan’ı bir üst lige taşımak için mücadele eden Ardahan’ın Bal Ligi temsilcisi Hoçvan Spor tüm maddi ve manevi destekten yoksun olmasına karşın Ardahan’ı bir üst lige, 3’üncü lige taşımaya iddialı.

Evinde konuk ettiği lig 2’incisi DSİ Karadeniz Sporu maçın uzatma dakikalarında attığı gölle 3 altın puan alan temsilcimiz Hoçvanspor, puanını 25'e çıkaran Hoçvanspor Ardahan’ın takımının olduğunu ve tüm Ardahanlılardan destek beklediğini bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak: Ardahan haber videos

Reactions